Hlavní obsah
Článek

Horké letní noci se nezadržitelně blíží. Připravte se na ně a otevřete dveře své ložnice svěžímu větru. Vybrali jsme pro vás 5 povlečení ze vzdušných materiálů s pestrými barvami, které jsou hitem léta. Nyní v akční nabídce s 50% slevou. Cunami.cz je specialistou na povlečení a bytový textil. Myslíme na vše – kvalitu materiálů, váš komfort, módní design i praktičnost. Povlečení, které jsme pro vás vybrali, má nežehlivou úpravu a zapínání na zip. Vyberte si z 5 nejoblíbenějších vzorů:

Klasika v luxusním provedení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fialová barva v kombinaci s geometrickými vzory stále vévodí trendům bytového textilu. V bavlněném povlečení Almirante se vám bude nádherně spát i v horkých nocích. Je měkké, poddajné a příjemné na dotek. Nežehlivá úprava vám ušetří mnoho času, a vy se tak můžete věnovat daleko příjemnějším činnostem.

Noci v Safari

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení El Carmen vás přenese na jiný kontinent díky leopardímu vzoru. Navíc je vyrobeno z mikrovlákna, které příjemně chladí, takže ani žhavé letní noci vám nezabrání v příjemném spánku. Vlákna povlečení jsou 1000x jemnější než všechna ostatní vyráběná vlákna.

Elegantní a moderní ložnice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení Rush ze 100% bavlny – to je vkusná elegance do vaší ložnice. Kvalitní bavlna je měkká, poddajná a savá. Bavlněné povlečení potěší i vaši pokožku. Barvy zůstanou zářivé i po několika vypráních. Povlečení má i nesrážlivou a nežehlivou úpravu.

Nechte svou ložnici rozkvést

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Květinové vzory nás nikdy nepřestanou bavit. Patří i mezi nejprodávanější. Nechte vyniknout vaší ložnici s bavlněným ložním prádlem Lusk s moderním designem fialové, hnědé a bílé barvy s potiskem květin. Povlečení je vyrobeno ze 100% bavlněné tkaniny ošetřené nežehlivou a nesrážlivou úpravou.

Povlečení Lincoln

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zvolit můžete i mírnější osvěžení v podobě květinového povlečení Lincoln. Kombinuje chladivé barvy – šedou, černou a modrou. Materiál je měkký, prodyšný a poddajný, takže přímo vybízí, abyste se do něj zachumlali. Oceníte i praktické zapínání na zip, které vám ušetří mnoho času.

Další články

Načítám