Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kolik svědectví ještě přijde? Super.cz se dostal k zajímavé informaci, se kterou přišla přítelkyně Zdeňka Macury (49) Vlaďka. Ta s bývalým partnerem Ivety Bartošové (†48) často obráží policejní služebny a snaží se pomoct strážcům zákona usvědčit Josefa Rychtáře (65) z nestandardního chování vůči jeho zesnulé manželce. A na jedné ze služeben se měli dozvědět pořádně zajímavou věc!

„Jedna policistka nám dokonce přiznala, že pan Rychtář měl jednou násilím dotáhnout Ivetu Bartošovou na policii, aby proti němu stáhla obvinění,“ říká Vlaďka s tím, že podobných šokujících svědectví má i se Zdeňkem celou řadu, většina svědků ale třeba nic takového nechce zopakovat do protokolu ze strachu o svůj život.

Iveta prokazatelně na Rychtáře podala trestní oznámení loni na jaře, když ji na policii doprovodil kamarád. Později však obvinění stáhla a Rychtář měl její doprovod údajně zmlátit. Šlo snad o tuto situaci?

A pokud je pravda, že podobnou věc policistka řekla, jak je možné, že ona sama nebo její kolegové údajnému protiprávnímu jednání Rychtáře tehdy nezabránili? Otazníků je v souvislosti s tímto svědectvím víc než odpovědí.

Reklama

Další články

Načítám