Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud si myslíte, že Lejla Abbasová (44) dostala od přírody zadarmo postavu připomínající tělo Naomi Campbell (53), tak jste na omylu. Po porodu syna Davida musela jít moderátorka do sebe a už víc jak půl roku pětkrát týdně pravidelně cvičí. Lejla nenavštěvuje žádné fitko, ani na ni nedohlíží profesionální trenér, ale dává si do těla před televizí při cvičení s trenérkou hollywoodských celebrit Jillian Michaels.

Lejlu cvičení s americkou fitness guru zcela dostalo a navykla si trénovat pětkrát týdně. „Už mi to nedalo a začala jsem pravidelně cvičit skoro každý den. Bylo to hodně znát, protože jsem dlouho nic nedělala," říká. Zaměstnané mamince dítěte domácí cvičení naprosto vyhovuje. „Čas je teď pro mě hrozně důležitá věc, nemůžu si dovolit kvůli přejezdu do posilovny zaplácnout dvě hodiny. Tahle varianta se mi moc líbí, protože zabere jen půl hodiny včetně rozcvičení a protažení. Většinou cvičím ráno, když je doma ještě klid, nebo pozdě večer, když už šli všichni spát," prozradila nám Lejla, která o víkendu moderovala největší festival jógy ve střední Evropě Reebok Yoga Sensation.

Lejlu cvičení před televizí ve stylu retro pořadu Cvičme v rytme naprosto pohltilo, přílišná energie, kterou do této aktivity vkládala, byla paradoxně kontraproduktivní. „Trénovala jsem s tříkilovými činkami, což byla chyba. Najednou se mi zvětšily svaly a já měla obrovská ’křídla’ jako hrdinka z komiksu. Budu je muset vyměnit za nižší váhu," směje se Abbasová.

Reklama

Další články

Načítám