Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Romana Vítová (46) zase předvedla svou ženskost v (téměř) plné kráse. Navíc ve svatebním, a to je vdaná za filmového producenta a bývalého judistu Petra Jákla. „Pustila jsem ho k vodě,“ říká Romana.

Samozřejmě jsme čekali, že vzápětí přijde nějaké to ale. A ono také přišlo. „Petr odjel na ryby, protože si potřeboval trochu odpočinout. Tak jsme si s holkami vyrazily za zábavou, která by tatínka rozhodně neuchvátila,“ vysvětlila vzápětí.

A proč tedy šla zrovna do salónu pro vdavekchtivé ženy? „Vdává se mi kamarádka a holky půjdou za družičky, takže potřebují šatičky. Já jsem si taky vybrala nádherný šaty, ale Sofinka s Elinkou mě přemluvily, abych si tady vyzkoušela i nějaké svatební,“ objasnila krásná moderátorka Romana, která se kdysi proslavila jako hlásička počasí.

Ta kdysi svou vlastní svatbu plánovala v lese, ale komfort pro svatební hosty by asi nebyl stoprocentní, proto své rozhodnutí přehodnotila. „Mezi větvemi by si pohodlí moc neužili,“ vzpomíná.

Její dvě dcerky se v podniku pořádně rozjely. Zaujala je hlavně konstrukce, kterou nosí nevěsty pod sukní. „Dávaly si ji na hlavu. Snad jim do plnoletosti vysvětlím, že to patří níž,“ dodala s úsměvem Romana Jákl Vítová.

Reklama

Další články

Načítám