Hlavní obsah
Článek

Sedmadvacetiletý Rob Kardashian, který je nejmladším z potomků Kris Jenner a již zesnulého slavného advokáta Roberta Kardashiana, velmi trpí kvůli svému vzhledu. Během posledního roku a půl totiž hodně přibral a je se sebou nespokojený. Nešel dokonce ani na sobotní svatbu své sestry Kim, na které nechyběl jinak nikdo z rodiny a které se účastnilo celkově na 600 hostů.

Kimin jediný bratr samozřejmě zvaný byl, jenže svou účast si rozmyslel poté, co se mu nepodařilo do obřadu zhubnout. Začátkem dubna přitom za matčiny podpory absolvoval odtučňovací kemp, kde se chtěl do svatby zbavit nereálných 32 kilogramů. Depresemi sužovaný Rob, jehož váha se dokonce jeden čas zastavila na 118 kilogramech, se proto rozhodl doslova ‚nekazit‘ svým tučným tělem rodinné fotografie, na kterých je dokonalost v každém detailu vždy až na prvním místě...

Zlomený Rob přitom dorazil na předsvatební veselí, ale v den obřadu byl spatřen na letišti v Paříži, jak odlétá zpět do Los Angeles. Nepodlehl tak přemlouvání celé rodiny, aby zůstal po celou dobu. Kardashian údajně začal tloustnout po rozchodu se zpěvačkou Ritou Orou, které dal sbohem v prosinci 2012, poté co se dozvěděl, že jej měla opakovaně podvádět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám