Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kristina Kloubková ukázala svoji skoro dvouletou dceru Jasmínku. S partnerem Karlem Moravcem vyrazili do zábavního parku v Čestlicích, aby si užili slunečné nedělní odpoledne. Kristina přiznává, že kvůli práci nemá na dceru tolik času, jak by si představovala.

Již pět měsíců po porodu se vrátila na Novu, kde moderuje zprávy. "Než jsem nastoupila do práce, týden jsem v hysterii doma brečela. Teď je to ještě těžší, protože mám pocit, že mě malá mnohem víc potřebuje. Maluje, začíná běhat, mluvit. Naštěstí moje máma funguje na sto procent, mám skvělou babičku. Do práce jsem musela, jinak bych o ni přišla," vysvětlila Kloubková důvod návratu do práce.

Nedělní odpoledne si rodinka velmi užila. Malá holčička byla nadšená a skotačila na všech atrakcích, kam ji rodiče pustili.

Kristina a Karel žijí zatím na psí knížku a vypadá to, že tomu tak ještě dlouho bude. Moderátorka má za sebou již jednu svatbu se zpěvákem Alanem Bastienem, která skončila rozvodem. Možná i proto druhou svatbu nechce. "Žádost o ruku nepřišla. A asi bych to ani nechtěla. Vždycky říkám, že život se mnou je pohádka, ale občas od bratří Grimmů. I když se říká, nikdy neříkej nikdy," dodala Kloubková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám