Hlavní obsah
Článek

Australský fotbalista Aaron Eccleston dostal červenou kartu poté, co si odmítl během zápasu vyndat z penisu piercing. Rozhodčí z Melbourne byl ale nekompromisní a požadoval, aby mladý hráč odešel do šaten a tam si intimní šperk vyndal. Když to Aaron odmítl, dostal červenou a musel z hřiště ven. Jeho tým i tak porazil soupeře 3:0.

Aaron kope za tým Old Hill Wanderers z Melbourne. Tentokrát byl na hřišti proti týmu Swinburne Reserves, když rozhodčí zastavil hru a odtáhl ho do šatny. Když se oba vrátili, vztyčil sudí červenou kartu nad hlavu. Eccleston pak uvedl, že si odmítl z penisu vyndat piercing.

„Během první poloviny zápasu byl náš hráč zasažen balonem do rozkroku a opustil hřiště, aby se prohlédl. V tu chvíli zjistil rozhodčí, že má piercing. Přitom už předtím dostal jednu žlutou kartu kvůli tomu, že vstoupil do hřiště dříve, než mu to rozhodčí dovolil, podruhé mu byla udělena kvůli tomu, že si odmítl vyjmout piercing. V žádnou chvíli během hry se ale žádný hráč našeho týmu neodhalil a nevystavil ani rozhodčímu, ani jiným hráčům,“ uvedl mluvčí týmu Old Hill Wanderers.

Manažer týmu Old Hill Wanderers obě žluté karty akceptoval a tvrdí, že rozhodčí měl právo udělit obě dvě.

Související témata:
Rozhodčí
Červená karta

Reklama

Další články

Načítám