Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Naše topmodelka Simona Krainová se sice do budoucna možné plastiky prsou nezříká, ale tentokrát nadělovala krásu jiným. V soutěži se svou oblíbenou klinikou věnovala nová prsa jedné ze soutěžících.

Když nejsou prsa podle našich představ

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

U většiny žen stejný příběh. Porodily a odkojily, ale prsa jakoby odešla i s mateřským mlékem. Buď ztratí svoji plnost a pevný tvar, nebo naopak zůstanou velká a povislá. Podívejte se na fotografie, jak lze svá prsa získat zpět. „Těžko se tomu dnes věří, ale i já kdysi dávno měla pěkná prsa, ale po kojení mé milované dcerky už tomu tak bohužel není. Nevím jestli se s tímto dá něco udělat, ale přála bych si mít zase opět větší a pevná prsa,“ svěřila se výherkyně Nikola ve svém soutěžním emailu. Na základě vstupní konzultace zvolil plastický chirurg Kliniky Yes Visage MUDr. Miroslav Krejča modelaci prsou se zvětšením.

Jak na dokonalá prsa?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Bohužel u většiny žen dochází ke změně tvaru prsou po porodu a kojení. Ke změnám ale dochází i při větší redukci váhy či s věkem. Řešením, jak získat zpět hezký tvar prsou, je právě modelace neboli mammaplastika. Ta si umí poradit jak s prsy, která zůstanou velká a povislá, tak i s prsy, která naopak nejen že svůj objem ztratí, ale přijdou i o pevnost. Ten poslední případ nastal právě u výherkyně Nikoly. Principem zákroku je zlepšení tvaru povislých ňader odstraněním přebytečné kůže, vyzvednutím dvorce i bradavky, umístěním a přišitím nově tvarovaného prsu do žádoucího místa na hrudní stěně. Je-li požadováno zvětšení či vyplnění, aplikují se také prsní implantáty,“ dodává MUDr. Krejča.

Prsa moderně a bez zbytečných jizev

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Operace trvá 2 hodiny. Schopnost kojit je samozřejmě zachována. Pro přirozený vzhled jsme zvolili implantáty Polytech o velikosti 245 ml anatomického (kapkovitého) tvaru, protože nejen zákroky upravující tvar prsou, ale všechny změny obecně by měly působit velice nenápadným a přirozeným dojmem, bez jakýchkoliv stop chirurgického zákroku a zbytečných jizev,“ prozrazuje o zákroku MUDr. Krejča a dodává: „Protože využíváme moderní postupy, které jsou zároveň maximálně šetrné, je o zákroky na naší Klinice Yes Visage veliký zájem. Kromě modelace a zvětšení poprsí je oblíbeným zákrokem i facelift a samozřejmě abdominoplastika a liposukce. Tou nejoblíbenější je pak laserová liposukce SlimLipo."

Kam chodí na prsa Simona Krainová a další celebrity?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přestože má Simona Krainová i ve čtyřiceti dokonalou postavu a po dvou dětech se za své poprsí nemusí stydět, přece jen se do budoucna plastiky také nezříká: „Mé tělo i obličej mě živí a až to bude třeba a se zemskou přitažlivostí se přestanu kamarádit úplně, nebudu na nic zbytečně čekat. Určitě si prsa nechám upravit, a to tady na Klinice Yes Visage. Vím, že zde budu v péči těch nejlepších. Nevím, proč by moje bradavky měly líbat zem,“ dodala se smíchem Simona. Její slova o klinice ostatně potvrzuje i mnoho kolegů z českého šoubyznysu. Mezi klienty kliniky patří i Lucie Bílá, Alice Bendová, Petra Faltýnová, Iva Kubelková, Marta Jandová, Tereza Kerndlová, Veronika Freimanová a další.

Prsa nebo třeba liposukce zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete i vy nová prsa, hubenou postavu nebo třeba mladší tvář? Vyhrajte si svou proměnu od stejných profesionálů jako celebrity. Soutěžte o proměnu se Simonou Krainovou a Klinikou Yes Visage. Podrobnosti naleznete na webu kliniky.

Další články

Načítám