Hlavní obsah
Článek

Do třicítky se to skoro neřeší. Člověk překypuje mládím a energií, znaky stárnutí nikde. Pak nastane zlom a s ním přijdou vrásky a stárnutí pleti. Řekneme vám, jak s těmito projevy stárnutí účinně bojovat a pomůže nám v tom věda.

Spojení vědy a čisté přírody

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Moderní doba nám přinesla počítače, internet, chytré mobily, ale také potraviny plné konzervantů, spoustu chemie a nebezpečného odpadu. Není divu, že se pomalu vracíme k přírodě. BIO vládne světem a výtažky z rostlin se stále častěji objevují uvnitř i na obalech kosmetických přípravků. Představte si však situaci, kdy se čistá rostlinná síla spojí s nejmodernějšími vědeckými postupy a vznikne něco převratného? Stalo se to.

Z Česka až do Hollywoodu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tým vědců z Laboratoře růstových regulátorů objevil speciální látky ze skupiny cytokininů se silnými proti-stárnoucími účinky. Na tyto látky, které dokáží likvidovat volné radikály a pronikají hluboko do kožních buněk, byly přijaty dva mezinárodní patenty. Vznikla účinná látka Pyratine, kterou v licenci získala americká společnost Senetek a vytvořila krémy Pyratine. Ty si během dvou let od uvedení na americký trh oblíbily rovněž hollywoodské hvězdy.

Pyratine redukuje i hluboké vrásky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výrazné zlepšení textury pleti již během prvních dní používání nepotvrzují pouze hollywoodské celebrity, ale tisíce zákazníků napříč světem, a hlavně americká FDA (úřad pro kontrolu potravin a léčiv). U krémů Pyratine byly navíc prokázány protizánětlivé účinky a pozitivní vliv na obnovení přirozené ochranné funkce kůže. Testy rovněž prokázaly, že Pyratine dosahuje lepších výsledků než Renova, tedy v USA dříve jediný oficiálně schválený produkt proti stárnutí pokožky. Nyní jsou dva. Renova a Pyratine.

PyratineXR pomáhá proti růžovce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krémy Pyratine prokázaly dále vynikající účinnost v boji proti růžovce. Látky v něm obsažené redukují zarudnutí a kožní léze. Studie Kalifornské univerzity prokázala snížení zarudnutí tváře o 42 % během 14 dnů používání, a dokonce 67 % na konci 12. týdne pravidelné aplikace. Řada krémů PyratineXR je velmi účinná také v boji s akné (platí i pro mikrocystické akné).

Revoluční ochrana na léto

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V reakci na požadavky zákazníků uvedl Pyratine na trh zcela nový krém PyratineXR s širokospektrální ochranou proti slunci. Tento krém (http://www.pyratine.eu/krem-proti-vraskam-ochrana-slunce.html) chrání pokožku před škodlivým UVA a UVB zářením, přičemž antioxidanty poskytují pleti další ochranu. Jelikož krém neobsahuje žádné parabeny, je vhodný i pro velmi citlivou pleť.

Další články

Načítám