Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská zpěvačka Kristina je díky svým hitům Horehronie, Jabľčko nebo Rozchodový reggaeton v Čechách docela známá, zase tak často se u nás ale neobjevuje. My jsme měli tu příležitost se s ní potkat v momentě, kdy fotila kalendář pro firmu zabývající se železniční technikou.

„Zastihli jste mě ve chvíli, kdy jsem právě nahodila nový outfit," smála se Kristina. „Jsme uprostřed focení a je to nádherná práce. Počasí nám přeje, jak tvůrčí tým, tak tým společnosti, pro kterou kalendář vzniká, jsou skvělí lidé, fotíme v nádherných lokalitách a věřím, že to všechno se promítne do atmosféry fotek."

Většina zpěvaček vnímá fotografování jako nutné zlo a mnohem raději než před objektivem se objevují za mikrofonem. Kristina je ale výjimka potvrzující pravidlo. „Já mám focení naopak ráda. Je to neoddělitelná součást šoubyznysu a jsem ráda, když se povede udělat fotografie, které něco vyjadřují a na které je radost se dívat."

Čím dál více úspěšných a krásných Slovenek vyměňuje rodnou hroudu za Českou republiku. Nemá i ona zaječí úmysly? „To opravdu nemám. Miluji svou zemi. I když je pravda, že v Česku už se díky svým aktivitám tady cítím jako doma. Jsem ráda, že tu mám své fanoušky a nesmírně si vážím toho, jak otevřeně mě Češi přijali. Také proto mé podzimní turné bude česko-slovenské," říká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám