Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miroslav Donutil (73) natáčí novou talk show pro Českou televizi. Super.cz byl jediný u toho. Natáčení se odehrálo v Divadle Bolka Polívky (74) v pražské Uhříněvsi a Bolek měl ty nejlepší repliky. O pozornost publika soutěžil s Jitkou Čvančarovou (46), která vystavovala svoje překrásné nohy. Třetím hostem byl Radoslav Brzobohatý (†79). Tématem totiž byli Moraváci, kteří se prosadili v Praze. Hrál jim také Moravák Tomáš Klus, který pochází od Českého Těšína.

Bolek Polívka se rozpovídal o připravovaném pokračování filmu Dědictví aneb Kurvahošigutentág. Hodně stál o to, aby si tam opět zahrála Dagmar Havlová (71). Ta ale svěřila jeho partnerce Marcelce, že se jí do takového typu filmu moc nechce.

"Udělám z ní ducha," rozhodl se na to konto Polívka. Už má vymyšlené i podrobnosti. Přepracuje scénář tak, aby se na začátku konal pohřeb. Poté se mu už Havlová bude zjevovat jen v představách. "Vždycky, když si budu chtít něco začít s nějakou jinou, překazí mi to," plánuje Polívka.

Reklama

Další články

Načítám