Hlavní obsah
Článek

Když jsme na charitativním bazaru moderátorky Emmy Smetany (36) obhlíželi jednotlivé stánky známých osobností, zaujal nás ten, kde prodávala zpěvačka Marta Jandová (49). Kromě kousků oblečení anebo zajímavého kloboučku se zvířecím vzorem nás překvapila motocyklistická přilba. Kde ji proboha Marta vzala?

"Ví to málokdo, ale já mám opravdu řidičák na motorku a tohle je jedna ze tří přileb, které doma mám, a dokonce ta nejhezčí. Ovšem nemyslím si, že se k motorce ještě vrátím. Od té doby, co jsem otěhotněla a narodila se mi Maruška, jsem na sebe mnohem opatrnější. A takhle aspoň pomůžu dobré věci," vysvětlila Super.cz Marta, jejíž přilba se nakonec neprodávala na stánku, ale šla do velké dražby, kde za ni bylo utrženo více peněz.

Jeden z nejvíce zásobených stánků měl na bazaru Martin kolega, zpěvák David Kraus (44). Podle toho, že před ním na hromadě leželo oblečení všech stylů, navíc určené pro obě pohlaví, bylo jasné, že obešel celou rodinu.

Svojí hrstkou do mlýna přispěli například i zpěváci Adam Mišík a Jaro Smejkal, kteří kromě garderoby přinesli i pár reklamních předmětů a přidali i svoje fotografie s podpisem. Ty při koupi sortimentu ze svého stánku nabízel i herec Václav Kopta, od něhož jsme si odnesli v rámci charity pěkný klobouk. Klobouk ostatně v rámci dražby získala i herečka Iva Pazderková (44). Za čtyři tisíce korun si odnesla ten, který nosil Michal Dvořák (58) na australském turné.

A nejvíce toho prodala sama organizátorka Emma Smetana, jíž s organizací pomáhal přítel Jordan Haj. "Sama jsem vytřídila asi třetinu věcí ze svého šatníku a poprosila jsem i všechny svoje kamarády, aby dodali, co mohou," řekla Super.cz Emma, která byla s výslednou částkou téměř 200 tisíc korun, která se vybrala pro nadaci Člověk v tísni a Nadaci Nova, velmi spokojená. A ukázalo se, že i velmi zdatně smlouvá. U jejího štendru totiž nakupující nejvíc odlehčili peněžence.

Reklama

Další články

Načítám