Hlavní obsah
Článek

Herečka Eva Josefíková (34) a herec Jiří Mádl (37) spolu chodí už dva roky. A posledního půl roku spolu také sdílejí společnou domácnost. Protože oba do té doby žili sami, anebo v případě Evy se třemi spolubydlícími - dívkami, kde měla každá svůj pokoj, nebyli zvyklí dělit se o skříně.

V boji o to, aby se jim oběma do šatníku vešlo to, co opravdu potřebují, a přebytečné kousky dokázali vyřadit, jim hodně pomohl nápad moderátorky Emmy Smetany (36), která je oslovila, aby se účastnili charitativního bazaru, jehož výtěžek šel na Nadaci Nova a Člověka v tísni.

Eva se tak zbavila dokonce i kousků, které měla na sobě pouze jednou. "Mám tady sukni, kterou jsem měla na premiéře filmu Signál, a je ušitá speciálně pro mě z látky od Galliana," pochlubila se Josefíková, která nabízela i myší kožíšek, který jako by vypadl z pohádky o Popelce.

Jirka zase vytáhl kulicha, kterého si schovával na památku na teenagerský film, jenž ho proslavil, na Snowboarďáky, kde si zahrál s Vojtou Kotkem (36). A i když už je seriózním režisérem a má za sebou svůj debut Pojedeme k moři, na akci se pořád jako teenager choval. S kolegou Martinem Písaříkem, jenž měl stánek hned vedle, se dokonce navlékli do čehosi, co oscilovalo mezi trenkami a minisukní.

Reklama

Další články

Načítám