Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzpomínáte na trochu exhibicionistickou žádost o ruku v přímém přenosu? Jsou to dva roky, co se takhle před celým národem rozhodl svěřit svůj osud do rukou moderátorky Zorky Kepkové její profesní kolega Míra Hejda. A ona bez váhání během Snídaně s Novou, kterou uváděla, řekla ano.

Svatba byla téměř do roka a do dne, loni v červnu, a my netušili, že si moderátorka na památku onoho rána ponechala jako vzpomínku kytici, kterou jí Míra věnoval současně se zásnubním prstenem. Je to velká romantička.

Teď se ale uschlé kytice, která vypadala i trochu zaprášeně, rozhodla zbavit. Místo toho, aby ji vyhodila do kontejneru, zvolila ovšem zajímavější způsob. Dala ji do prodeje na charitativním bazaru kolegyně Emmy Smetany (36). "Emma říkala, že sem máme dát kousky, na kterých nám záleží a o to větší mají hodnotu, která se nedá vyčíslit penězi. A to tahle kytka rozhodně je," svěřila Zorka.

Manželé se pro změnu poohlíželi ve stáncích jiných kolegů, co by se jim hodilo, a podle toho, po čem šli, to vypadá, že už se konečně chystají po dokončení Zorčiny vysoké založit rodinu.

Reklama

Další články

Načítám