Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako správná celebrita světového kalibru pobývá Pamela Anderson (56) po dobu filmového festivalu v Cannes většinu dne na pronajaté jachtě. Na luxusním plavidle chytá bronz se svým manželem Rickem Salomonem.

Tu a tam se ale platinová blondýna musí podívat taky na pevninu. Francouzští paparazzi zachytili zrovna moment, kdy Anderson přijížděla člunem k molu hotelu Eden Roc, kde je se svým mužem ubytovaná.

Bylo vidět, že silikonová kráska přizpůsobila prostření na Azurovém pobřeží i svůj šatník. Na sobě totiž měla sněhobílé plavky, které překryla transparentním kaftanem. Pestrobarevná látka se zlatým a modrým vzorem byla ale natolik průhledná, že odhalila její stále nádherné, chirurgicky vylepšené tělo, po kterém blázní milióny mužů po celém světě.

Je docela zajímavé, že kombinace Pamela Anderson, bílé bikiny a Azurové pobřeží se opět opakuje. Když se herečka v roce 2006 nedaleko v Saint Tropez vdávala za Kida Rocka, tak měla na sobě přesně ten stejný úbor, jen ho doplnila námořnickou čepicí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám