Hlavní obsah
Článek

O post popové královny se Madonna (55) nechce nechat připravit ani ve věku, kdy by už měla pomalu myslet na odpočinek. Sexy fotky ale nebudou zrovna tím nejlepším řešením, jak se udržet na vrcholu.

Do dějin populární hudby se Madonna nesmazatelně zapsala už před 30 lety a jako zasloužilá umělkyně by měla kariéru ukončit dříve, než se stane svou vlastní parodií. Stále však není ochotna přijmout fakt, že po padesátce nemůže oblékat stejné kostýmy jako v 80. letech, kdy bodovala s hitem Like a Virgin. Madonna sice poctivě dře na své postavě, ale jako babička v podvazcích příliš nadšení nevzbuzuje.

Svou sexuální přitažlivost se teď rozhodla poměřit s Katy Perry (29), která má na současné hudební scéně podobné postavení jako popová veteránka na počátcích své kariéry. Obě zpěvačky se objevily na eroticky laděné titulce magazínu V, která ovšem pro Madonnu nevyzněla moc lichotivě.

Věkový rozdíl 26 let mezi ní a Katy Perry je totiž viditelný i pod silnou vrstvou make-upu, a lascivní padesátnici tak ocení snad jen příznivci specifického žánru filmů pro dospělé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám