Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to ani měsíc, co americký herec Tom Hanks (54) pobavil celou Ameriku svým bezprostředním tancem v show moderátorky Ellen DeGeneres a rozproudil celý štáb i diváky v publiku. Tentokrát se v podobném duchu představil i španělsky mluvící menšině v USA, když se odvázal na televizní stanici Univision v pořadu Despierta America.

Hanks tam sice přišel s úmyslem propagace svého nového filmu Moje krásná učitelka (v originále Larry Crowne), ale jelikož neuměl španělsky, raději to celé pojal opět tanečně.

S pověstným Hanksovým smyslem pro humor bylo jasné, že i takto nelehkou situaci herec zvládne se ctí. V rozhovoru moderátorek se sice snažil porozumět některým slovům, ale bylo znát, že v kontextu spíš tápe.

Po chvíli však rosnička Chiquinquira Delgaro čapla Hankse za ruku a odvedla si ho do studia, kde měla divákům prozradit, jaké bude počasí. Předpověď se však poněkud zvrhla, když se Hanks začal kroutit a předvádět své komické taneční kreace. Přestože se rosnička ze začátku příliš nechytala, nakonec oba dva předvedli spontánní taneční show s mapkou USA a stupni Fahrenheita za zády.

Reklama

Další články

Načítám