Hlavní obsah
Famous
Článek

V pátek 10. srpna 2012 bylo herci Justinu Therouxovi jednačtyřicet. Rozhodl se, že ve stejný den požádá o ruku svou přítelkyni Jennifer Aniston. Bývalá manželka Brada Pitta nabídku přijala a od té doby se spekuluje o termínu svatby. Má k ní dojít 10. srpna 2014, kdy bude Justinovi třiačtyřicet. Přesně po dvou letech od zásnub.

„Poté, co spolu upřímně o všem hovořili, jejich vzájemné problémy a neshody se rozplynuly. Justin přiznal, že se mu nelíbí nápad velké honosné svatby. Jennifer s tím souhlasila a je ráda, že budou mít malou svatbu s přáteli a rodinou. Jennifer je nadšená a Justin štěstím bez sebe,“ píše britský magazín Grazia.

Theroux také přistoupil na to, že opustí New York a odstěhuje se do Kalifornie. V Los Angeles s Jennifer opravují rozsáhlou rezidenci. Justin se chce prosadit také jako scenárista a Aniston mu pomáhá nejen s nápady, ale také s důležitými kontakty v Hollywoodu.

„Pracovali spolu na příběhu a postavách, a když Justin odjel na týden pryč kvůli práci, Jennifer byla plná inspirací a začala scénář sama dodělávat,“ tvrdí zdroj magazínu Grazia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám