Hlavní obsah
Článek

Po vítězství v Eurovizi se rakouskému travesti umělci Thomasi Neuwirthovi alias Conchitě Wurst (25) otevřely dveře mezi skutečné celebrity. Zpěvačka s plnovousem je vítaným hostem prestižních společenských akcí, kde se setkává s vřelým přijetím i pohrdavými pohledy.

Na festivalu v Cannes se Conchita zúčastnila charitativního večírku AmfAR gala, jehož cílem je boj proti AIDS. Společenská akce s bohulibým záměrem je tradiční součástí festivalu a každoročně ji navštíví více hvězd než zdejší filmové premiéry.

Objev Eurovize měl opravdu silnou konkurenci a ocitl se ve společnosti nejkrásnějších žen planety včetně Alessandry Ambrosio, Heidi Klum, Iriny Shayk, Kylie Minogue či Rosie Huntington Whiteley. Zralou ženskou krásu zde navíc prezentovaly Jane Fonda a Sharon Stone. Conchita Wurst přesto na akci plné hvězd nezanikla a díky své štíhlé siluetě mezi slavné ženy zapadla.

Některé z nich ji mohly vnímat jako vetřelce, protože vousatá zpěvačka ve večerní róbě lákala více fotografů než krásky s ženským pohlavím v rodném listě. Conchita má ovšem ještě co dohánět, protože bílé lodičky k jejím tmavým šatům posetým flitry působily jako pěst na oko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám