Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zbývají pouhé tři týdny do očekávaného zápasu mezi Danielem Landou (55) alias Žitem a finským profesionálním zápasníkem Rikem Immonenem (40) v pražské Tipsport areně, kde tomu bude přihlížet několik tisíc diváků. Daniel se přiznává, že jeho tělo už není to, co bývalo, a v posledních dnech, kdy se čas neúprosně krátí, si uvědomuje, že v jeho 45 letech to nebude žádná legrace.

Landa trénuje několik hodin denně a sáhnul si až za hranice svých možností, protože dlouho očekávaný zápas je pro něj obrovskou výzvou. Dokonce přiznává, že začíná být nervózní, a moc by si přál, aby vydržel na nohou všechna tři kola. „Nebojím se prohry, ale nedám ji zadarmo! Pro mě je výhra trénovat a zbytek je jen navrch. Doufám, že neskončím v prvním kole,“ řekl zpěvák.

Tréninky, které Dan absolvuje, jsou opravdu drsné. Nedávno proběhla médii fotografie, kde má zakrvácený celý obličej. Zpěvák si ale moc dobře uvědomuje, že si nesmí do zápasu nic zlomit a nijak se vážněji zranit. „Bude to oslava thajského boxu, humbuk a kejkle, prostě show," dodal Landa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám