Hlavní obsah
Článek

Manželka nevěrného zpěváka Petra Koláře (56) se přenesla přes nevěru svého muže s biletářkou z divadla. Super.cz svěřila, že u nich doma je už vše v pořádku. S manželem a dětmi chystají i společnou dovolenou. "To ale až v zimě. Pojedeme na hory do Itálie," upřesnila. V létě kluky bere k moři do Chorvatska sama. "Petr připravuje novou desku," vysvětlila.

Zuzana už se vrátila na jeviště. V Plzni nazkoušela operu Netopýr, v pražském divadle Kalich hraje v představení Touha a v létě bude zkoušet muzikál Osmý světadíl. Žádná poporodní kila na ní nejsou znát. "Hubnu až příliš. Až nedravě jsem po druhém dítěti shodila patnáct kilo. Naopak se musím vykrmovat," vysvětlila.

V době, kdy bude zkoušet, nemůže od manžela čekat žádnou velkou pomoc s dětmi. "Petr pomáhá, jak mu dovolí čas a jeho povolání. Já si myslím, že chlapi vůbec moc nefungují jako pomocníci v rodině. Oni jsou takoví ti lovci a nosí domů peníze," připustila Zuzana Kolářová.

V létě tak bude starší syn Péťa s dědečkem na chalupě. Mladší Honzík zůstane v Praze a Zuzaně bude pomáhat babička, děda a chůva. "Nějak to musíme zvládnout," míní. "Mám sice výpomoc v domácnosti, ale většinu stejně musím zastat sama. To bych musela mít hospodyni od rána do večera," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám