Hlavní obsah
Článek

To, k čemu se dostaneme, když jsme si s Monikou Absolonovou (47) povídali u příležitosti toho, že dostala nové auto, nás hodně překvapilo. Když jsme se totiž bavili o dárcích, náhodou jsme zjistili, že má zpěvačka doma dva zásnubní prsteny. Vdaná přitom byla jen jednou!

Monika dostávala vůz, který už kdysi vlastnila. Ovšem dárci ho vrátila. "Byl k narozeninám od mého bývalého přítele Vráti a připadalo mi nevhodné, abych si ho po rozchodu nechala. Jinak ale dárky nevracím, ostatně tak velký jsem žádný taky už nedostala. Nějakou tu kosmetiku, ponožky nebo prstýnek," svěřila zpěvačka.

Když už jsme byli u prstenů, zajímalo nás, zda vrátila Vráťovi zásnubní, protože on se neustále o tom, že ji požádá o roku, zmiňoval. "K tomu ale nedošlo, dřív jsme se rozešli. Ale dva zásnubní prsteny doma mám," překvapila nás zpěvačka.

Byla přitom vdaná pouze jednou, za hokejistu Václava Eiselta, jehož si brala ve třiadvaceti a manželství jim vydrželo jen čtyři roky. "Pokud jde o toho druhého, který mne požádal o ruku, tak i to bylo dávno. A slíbila jsem, že to nikdy neřeknu," odmítla se svěřit Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám