Hlavní obsah
Článek

V závěru hudební show X Factor zůstaly zúčastněné národy v nepoměru. S velkou pravděpodobností tak vítěz bude pocházet ze Slovenska.

Po dvou přímých přenosech v X Factoru zůstalo šest interpretů, kteří se v neděli utkají ve velkém finále. V zákulisí „mezinárodní“ soutěže však převládá slovenština, a to nejen z toho důvodu, že natáčení probíhá v Bratislavě. Porotci a koučové v jedné osobě totiž dali při sestavování svých týmů přednost zpěvákům z východnější části Evropy.

Slovensko tak reprezentuje Peter Bažík, Katarína Ščevlíková, duo Ricco a Claudia i Tibor Gyurcsík. Kromě Matěje Vávry do posledního kola pronikla i Češka Jitka Moulisová, ale ta v soutěži vytvořila dívčí kapelu Joy$ společně se dvěma slovenskými kolegyněmi.

Matěj to ale nebude mít jednoduché, protože mu diváci dosud příliš nefandili. Už dvakrát byl jednou nohou z X Factoru venku, když skončil mezi dvěma soutěžícími s nejmenším počtem hlasů. Porotci jej ovšem vrátili do hry a domů poslali Marinu Ladudu i Brigitu Szelidovou, obě rovněž se slovenským původem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám