Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

60 ks tablet Zelená káva MAX v akci 1+1 balení zdarma Jedno balení obsahuje 30.000 mg extraktu 10:1 ze zelené kávy! Jen na Super.cz za 499 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá kapsle obsahuje 500mg extraktu 10:1 ze zelené kávy s 45% kyseliny chlorogenové. Extrakt z kávy upravuje sacharidový metabolismus, takže vaše tělo neukládá tolik kalorií ze stravy. A to není všechno! Přípravek obsahuje chrom, který reguluje a stabilizuje hladinu krevního cukru. Výsledkem perfektně vyváženého složení jsou účinné tablety na snížení váhy.

Extra silná receptura na 40 dní. Obethin dnes v akci 120+120 kapslí ZDARMA za cenu 499 Kč. Jen na Super.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Známá modelka a blogerka Dominika Myslivcová věří přípravku Obethin. Proč? Protože zabírá. Dominika často pózuje na módních fotografiích a potřebovala zhubnout minimálně 6kg. S Obethinem to dokázala za měsíc! OBETHIN obsahuje účinné látky rostlinného původu, které vyvolají pocit nasycení. „OBETHIN mi zcela vyhovuje. Prostě do sebe víc jídla nedostanu. U každé diety jsem skučela hlady, ale poprvé jsem neměla hlad a ještě jsem zhubla. S Obethinem to dokáže každá blondýna,“ směje se Dominika Myslivcová.

Zlatá lněná vláknina. Příjemná máslovo-oříšková chuť. Jen na Super.cz za 199 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bolesti břicha, zácpa, obezita? Řešením je zlatá lněná vláknina. Lněné semínko existuje v hnědé nebo zlaté variantě. Len zlatý má vynikající oříškovo-máslovou chuť. Semeno lnu je zdrojem omega-3. Ta má příznivý vliv na naši nervovou soustavu a zlepšuje stav pokožky. Další zdravotní přínos lnu je díky obsahu lignanů. Lignany jsou fytoestrogeny, které mají estrogenu podobné účinky. Lignany mohou pomáhat v boji proti bakteriím, virům a plísním. Vláknina je zastoupená jak v podobě nerozpustné, která podporuje peristaltiku střev, tak ve formě rozpustné (sliz), která snižuje kyselost v žaludku a zpomaluje jeho vyprazdňování.

Další články

Načítám