Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Využijte příležitost, která se nebude opakovat! Mimořádná květnová akce e-shopu MT-nábytek se slevou 28 % na více než 3 000 kusů nábytku a bytových doplňků se chýlí ke konci. Potěšte své tělo i duši kvalitním novým nábytkem domů nebo do kanceláře a ušetřete při jeho nákupu tisíce korun. Jako ochutnávku vám nabízíme 5 hitů z naší nabídky, tak neváhejte, takhle nízké ceny máme jen do konce května!

Kompletní ložnicový nábytek za polovinu ceny! Bydlete moderně a nezruinujte přitom rodinný rozpočet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tak to je opravdová bomba! Při nákupu nového vybavení do ložnice teď ušetříte více než 10 tisíc korun! Moderní ložnice Enigma sestává z bytelné manželské postele (výběr ze dvou velikostí), nočních stolků, velké čtyřdveřové šatní skříně a prostorné komody. Nábytek je vyrobený z kvalitního lamina, které spolu s precizním zpracováním, materiály a kováním zajišťuje dlouhodobou životnost všech prvků ložnice. Nezmeškejte speciální akci, za tuhle výprodejovou cenu máme ložnici Enigma jen do 31. 5.!

Máte menší obývák? To vůbec nevadí! S parádní stěnou za skvělé peníze může být i on jako ze žurnálu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Není pravdou, že malý obývák nemůže být útulný. Stačí do něj vybrat ten správný nábytek. Nejlepší řešení nabízí obývací stěna Julita 2, vyčnívající nad jinými kvalitou materiálů, provedením i cenou. Pohledná sestava nábytku z nejlepšího lamina poskytuje každému potřebný uživatelský komfort v podobě důmyslně rozvržených odkládacích i úložných prostor. Využijte květnové akce e-shopu MT-nábytek.cz, vyberte si svoji barevnou kombinaci a získejte obývací stěnu Julita 2 do 31. května o 28 % levněji!

Dva kusy nábytku za cenu jednoho?! Ano! Z pohovky je v mžiku postel a díky akci tak ušetříte dvakrát

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Můžete jen tak lenošit nebo si rovnou ustlat. Rozkládací pohovku Ralf totiž několika rychlými pohyby proměníte na bytelné lůžko pro dva. Komfortní polštáře zajistí pohodlí v jakékoliv poloze, odolná potahová látka v kombinaci s ekokůží zase garantuje dlouhou životnost. To ale zdaleka nejsou všechny trumfy pohovky Ralf. Přidejte si k nim velký úložný prostor, kvalitní materiály a provedení, výběr ze dvou moderních barevných kombinací, slevu 28 % a uznejte, že tuhle nabídku by bylo škoda nevyužít.

Ve dne hřiště, v noci ložnice. Praktická postel do dětského pokoje šetří místo i vaši peněženku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Potomci rostou, ale pokojíček není nafukovací? Řešením je důmyslná dětská postel Michal, ukrývající v sobě dvě lůžka i objemné úložné prostory. Na konci dne tak pokoj včetně úklidu hraček za okamžik připravíte na spaní. Výběrové borovicové dřevo, nezávadné materiály a kvalitní zpracování zaručují bezpečí dítěte po celou dobu užívání postele. Dodáváme ji i s laťkovými rošty a matracemi a vybrat si můžete z mnoha oblíbených barev. Tak nečekejte, využijte 28% slevu a dopřejte dětem pořádný spánek.

Užijte si každé jídlo jako v té nejlepší restauraci! Díky stylovému jídelnímu setu bude chutnat všem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Komfortní stolování si teď díky jídelní sestavě Kvido z výběrového bukového dřeva může dovolit opravdu každý. U prostorného stolu se pohodlně nají 4 osoby a v případě potřeby se dá deska rozložit až na 150 x 70 centimetrů. Kvalitní polstrování bytelných židlí může být čalouněné ekokůží nebo odolnou látkou v mnoha barvách i vzorech a na výběr máte také odstín moření dřeva. Jídelní set Kvido se výborně hodí i do restaurací či kaváren, ale pozor! Se slevou 28 % ho pro vás máme jen do 31. května!

Další články

Načítám