Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Režisér Ján Ďurovčík se musel pomátnout. Krásná slovenská herečka Betka Stanková od něj dostala ve svých dvaatřiceti letech roli maminky dospělé dcery. "Na konkurzu jsem byla na roli dcery a on mi řekl, ať zkusím matku. Málem jsem se rozbrečela," svěřila Super.cz Betka.

"Nakonec jsem za roli ráda. Na divadle, ve výrazném líčení a kostýmu to snad nebude vypadat nepřirozeně. Ve filmu nebo televizi by to bylo horší," míní Stanková, které bude hrát partnera Jan Révai. "Jsem půl roku tátou, tak proč ne? Dokonce bych biologicky mohl být skutečně otcem Míši Doubravové, která nám hraje dceru," upřesnil.

Révaiovi bude osmatřicet, Doubravová nedávno oslavila dvacetiny. Révai žije se slovenskou herečkou Zuzanou Šulajovou, vychová s ní syna Jakuba. "Jsem šťatsný jako nikdy předtím," zářily mu oči.

V dalších rolích muzikálu Osmý světadíl s hity kapely Elán si v divadle Kalich zahrají například Nela Pocisková, Jan Kříž, Zbyněk Fric, Tomáš Savka nebo Tomáš Löbl. "Nehledali jsme hvězdné tváře, ale výborné herce a zpěváky," dodala režisér Ján Ďurovčík.

Reklama

Další články

Načítám