Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herci Paulu Hoganovi (74) dělá starosti nejmladší z jeho šesti dětí. Patnáctiletý syn Chance, kterého má představitel Krokodýla Dundeeho se svou filmovou partnerkou Lindou Kozlowski (56), se v poslední době chová podivně a je zřejmé, že vyznává satana. Napovídají tomu i obrázky na profilech jeho sociálních sítí, kam posílá namalované satany s obrácenými kříži, a rovněž chlapcova záliba v čísle 666, které čmárá téměř všude.

Chance si obrácené kříže maluje i na čelo, nechal si narůst vlasy, začal kouřit, a dokonce se chlubí tím, že si o kůži típe cigarety. Vrcholem jeho počínání bylo zapálení ohně v koupelně a pokus o snědení plamene. Jeho rodiče s ním tak mají velké starosti a bojí se, co provede příště. Hogan by proto rád věnoval všechen svůj volný čas synovi a chce dohlédnout na to, aby nebyl nebezpečný sobě ani svému okolí.

Podle zdroje blízkého rodině měl na Chanceho chování dopad loňský rozchod jeho rodičů. Zatímco matka si přála ještě aktivně žít a cestovat, otec se chtěl usadit. Během posledních let se s nimi Chance osmkrát stěhoval a právě navštěvování různých škol a hledání nových přátel se prý na jeho psychice odrazilo velkou měrou.

Související témata:
Satan

Reklama

Další články

Načítám