Hlavní obsah
Článek

Když uvidíte finalistku Hlasu ČeskoSlovenska Simonu Gážikovou (25) na pódiu v akci, tak se asi jen těžko budete domnívat, že tahle pětadvacetiletá drsná rockerka s piercingem a částečně vyholenou hlavou je matkou pětiletého dítěte. A ejhle, skutečně je tomu tak.

„Syna jsem si pořizovala záměrně brzo a ani jeden den nelituju toho, že ho mám,“ říká rockerka působící v kapele Black Rock.

Zpěvačka žije se svým synem na Slovensku, Hlas se natáčí v Praze, a proto se musí smířit s odloučením. „Strašně se mi stýská. Jsou to dva dny, co jsme se neviděli, a ještě nás čeká týden,“ nechala se slyšet Simona, která má už vymyšlené, jak vše synovi vynahradí: „Už se blíží Den dětí, tak jsem mu vymyslela super program.“

O malého Sebastiana se nyní starají Simonini rodiče, s jeho biologickým otcem se zpěvačka rozvedla. „Tatínek nefunguje. Je to deb*l. Pokud jsou někomu přednější kamarádi a hrací automaty, tak ať si s nimi klidně... víte co.“ Pokud by Gážiková vyhrála, tak by výhru věnovala zejména svému synovi, kterému by ráda zajistila lepší budoucnost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám