Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární zpěvačka Ewa Farna (30) bourá žebříčky hitparád, boduje v sousedním Polsku, vyprodává koncerty a vydělává milióny, ale korunu jen tak nepustí.

Zpěvačka si nechala od známého módního návrháře a stylisty Lucase Macha zapůjčit od známé značky šaty na společenskou příležitost. Bohužel na ně nedávala pozor a šaty zničila. Po stylistovi tak v obchodě požadovali šaty uhradit.

Když Mach Farne situaci vysvětlil, slíbila, že šaty uhradí. I přes řadu urgencí ale nereaguje a návrhář tak musel zaplatit šaty ze svého. Peníze dluží zpěvačka už půl roku. "Nerad bych to rozebíral. Je to pro mě hodně nepříjemná zkušenost. Je ale pravda, že Ewa doposud šaty i přes řadu telefonátů a esemesek nezaplatila," řekl Super.cz známý návrhář a stylista.

Že si celebrity půjčují šaty na akce je běžná věc. Simona Krainová (51), Aneta Vignerová (36), Pavlína Němcová (52) i Taťána Kuchařová (36) - tyhle známé krásky si pravidelně zapůjčují luxusní šaty světových značek na společenské akce.

Není divu. Dobře ví, že výrazné šaty si mohou vzít jen jednou. Proč mít tedy v šatníků šaty za statisíce, když mají možnost si je bezplatně půjčovat? Pokud by s nimi ale něco udělaly, musely by je zaplatit. Všechny krásky s tím počítají a žádný problém doposud neměly.

Vyjádření Ewy Farne se nám nepodařilo získat. Dnes uzavírá ročník na gymnáziu, kde má individuální plán. A tak není divu, že má plnou hlavy školy.

Reklama

Další články

Načítám