Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) se už nemohla dočkat hezkého počasí. Když tedy včera vystoupala rtuť teploměru na nezvykle vysokou úroveň, tak byla milovnice slunce a moře ve svém živlu.

Na oficiální představení šestnácti finalistů Hlasu ČeskoSlovenska dorazila koučka jaksepatří vyletněná. „Jsem šťastná, že konečně vyšlo slunce. Už jsem se nemohla dočkat léta,“ řekla nám Dara na párty.

Popová diva si oblékla přiléhavý top bez ramínek, který zkombinovala se lněnými tureckými kalhotami s proklatě spuštěným sedem. Skoro jako na dovolené si nazula sandály na klínu, vlasy si nechala zaplést do rozverného francouzského culíku a v ruce nesla brčálově zelenou otevřenou tašku Prada.

Pokud nebude v následujícím období v Čechách počasí zcela podle jejích představ, tak si zpěvačka poradí. „Máme naplánovanou dovolenou, aspoň krátkou. Budeme směřovat buď do našeho oblíbeného Španělska, nebo je ve hře Malta,“ svěřila se nám se svými plány Dara.

Reklama

Další články

Načítám