Hlavní obsah
Článek

Nový kouč Hlasu ČeskoSlovenska, slovenský rapper Majk Spirit, je příjemným osvěžením v našem šoubyznysovém rybníčku. Téměř dvoumetrový krasavec je neuvěřitelně charizmatický, přitom ale také velmi milý muž, jak si vychvalují i finalistky soutěže. A pozor, je nezadaný!

"Měl jsem sedmiletý vztah, ale nějak se to přechodilo. Momentálně jsem single, i když bych asi měl říct, že mám v každém větším městě nějakou ženu," smál se Mike, jenž se vlastním jménem jmenuje Michal Dušička. "Umělecký pseudonym je překlad mého jméno do angličtiny," vysvětlil.

I když je na Slovensku stejně známý jako třeba Rytmus, v Česku jej popularita potkala až díky soutěži, během níž se pravidelně objevuje na obrazovce. "Samozřejmě to vnímám, nejen v mailech nebo zprávách, které mi chodí, ale i na koncertech, kde na mne létá z publika mnohem víc podprsenek než dříve," prozradil.

A co s kousky dámských oděvů dělá? "Některé házím zpátky, některé si chvíli nechám a očichám si je, jiné někde pověsím jako ozdobu. Ale sbírku si zatím nezakládám. Možná teprve začnu," řekl s nadsázkou.

Zajímalo nás také to, zda typické zlaté rapperské mohutné řetězy, které nosí, jsou doopravdy ze zlata. "Některé jsou z pozlaceného stříbra, jiné opravdu ze zlata. Je to nejen dobrá investice, ale také je podle středověkých alchymistů zlatý kov ten nejušlechtilejší a zušlechťuje i svého nositele. I když úplně u každého to neplatí," uzavřel Majk.

Reklama

Další články

Načítám