Hlavní obsah
Článek

Z rozhlasového éteru se na nás ta písnička valí několikrát každý den už dlouhé měsíce. Song Tak fajn od slovenské kapely Popcorn Drama a zpěváka Ivana Táslera se stal jedním z největších hitů poslední doby. Jenže velkým hitem se stali i oba zpěváci téhle romantické písničky – lídr skupiny Popcorn Drama Peter Aristone a známý slovenský hitmaker Ivan Tásler.

„Je pravda, že se hlavně fanynkám tahle písnička hodně líbí, a že nás díky ní hodně dam objevilo. To nám samozřejmě nese novou popularitu,“ diplomaticky popisuje Peter Aristone. „Některé nabídky od slečen mne skutečně zaskočily. Ivan Tásler je na Slovensku velká hvězda a velký idol, takže ten už je zvyklý, ale já jsem z toho pořád ještě trochu v rozpacích,“ přiznává skromně zpěvák Popcorn Drama, kterému na internetu desítky fanynek vyznávají lásku a často nabízejí i peprné nabídky velmi intimního charakteru.

„Snem každého muzikanta je udělat písničku, která se lidem líbí, a kterou si pamatují. Díky Tak fajn se nám to podařilo, ale doufám, že to spolu s kapelou už brzo znovu zopakujeme,“ dodává Aristone, kterého hudební kritici označují za jeden z nejzajímavějších nových hlasů na československé hudební scéně.

Reklama

Další články

Načítám