Hlavní obsah
Článek

Letos naposledy navštívila akci Kočárkem Prahou jen s dcerou Deniskou. Příští rok už tady budou minimálně ve třech. "Ne, dvojčata to určitě nebudou, ale ještě se o tom nechci moc bavit," řekla Super.cz bývalá Česká Miss Lucie Hadašová (37).

Během druhého těhotenství by ráda dokázala vše, co si předsevzala, protože se dvěma dětmi by šlo zejména studium o dost hůř. "Zatím vše pokračuje, jak chci. Ovšem teď mám před zkouškami a musím se učit v každé volné chvíli. Čekají mne základy právních věd, makroekonomie, dějiny ekonomického myšlení a evropská integrace," vypočítala předměty.

Protože jsme si všimli, že je Deniska dost živé dítě, zajímalo nás, kdy si ty volné chvilky najde. "Dnes je to výjimka, protože měli už dopoledne ve školce divadlo a teď jsme tady, zatímco obvykle touhle dobou Deniska spí. A učím se právě v době, když je ve školce," vysvětlila.

Co se týče modelingu, momentálně kvůli škole žádnou práci nebere. "Když něco je a je to v takovém stavu, že to mohu dělat, tak do toho ale jdu. Naposledy jsem šla v dubnu přehlídku plavek i s Deniskou," dodala Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám