Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se na párty finalistů soutěže Hlas ČeskoSlovenska zjevil jeden z koučů, hitmaker Michal David (63), všichni, kdo jej zahlédli, okamžitě přestali poslouchat právě vystupujícího účinkujícího. Není divu. Jeho outfit stál opravdu za povšimnutí, zvláště když zpěvák dorazil později než ostatní. Vypadla mu totiž fazeta ze zubu a musel ještě navštívit zubařskou kliniku, kam chodí jeho žena.

Michal David se Super.cz nedávno svěřil, že změnil styl svého oblékání, a dokonce se stal tváří slovenské firmy, která mu šije obleky na míru. A nejsou ledajaké. Zpěvák měl vždy velmi specifický vkus, co se stylu týče, připomínal umělce vystupující spíše pod cirkusovým šapitó.

A svůj vkus si evidentně prosadil i u profesionálních krejčích. Rudý oblek doplněný stejně červenými knoflíčky na černé košili běžně v salonech nevidíme. A když o něco později dorazila jeho manželka Marcela v šatech se zebřím vzorem, začalo se žertovat o tom, jestli pomocí svých modelů nehodlají vyučovat pravidla silničního provozu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám