Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ta dáma musí mít asi svatou trpělivost. O herci, který má za sebou nezapomenutelné role ve filmech Tankový prapor nebo Bony a klid (a také v jeho pokračování, které mělo v úterý premiéru), se ví, že doslova chlastal první ligu a někdy dělal věci, nad kterými zůstává rozum stát. Přesto ani jednou doma neslyšel slovo rozvod. „Nikdy jsem o tom nepřemýšlela. Platí to, co se řeklo na národním výboru: v dobrém i ve zlém,“ řekla Super.cz manželka Romana Skameneho (69) Renata.

Ta je na svého muže nyní náležitě pyšná. Roky se snažil sehnat peníze na pokračování Bony a klid 2, až se mu to nakonec podařilo. A po letech nedostatku hereckých příležitostí má teď opět hlavní roli. „Moc zlobil. Rozvod beru jako únik, který se nemá stávat. Nechci se rozvádět,“ říká paní Renata. Doma je ministrem financí, jinak by Roman prý vše utratil za blbosti. Nejčastěji prý škemrá o peníze na cigára.

A Renata kapesné ochotně vyplatí. Svému mužíčkovi by odpustila snad vše. A jak to vlastně u nich doma vypadá, když Skamene něco provede?

„Chvíli mlčím, pak se to samo začne uklidňovat. Jako každá ženská mi vyčiní, má projev jako Husák, i když teda mluví česky. Trvá deset minut či čtvrt hodiny, pak se k tomu třikrát vrátí, pak je ale konec a manželství je zase krásný a je pohoda,“ uzavřel bouřlivák Skamene.

Reklama

Další články

Načítám