Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když se dva a půl roku po boku Ivety Bartošové (†48) její poslední a krátkodobý manžel Josef Rychtář (65) chlubil tím, jak má úžasné vztahy s jejím synem Arturem Štaidlem (27), evidentně nemluvil za oba dva. Super.cz se dozvěděl exkluzivní informace o tom, že Artur Štaidl v úterý večer navštívil vilu své maminky v Uhříněvsi v doprovodu ochránce, aby mu snad „otčím“ neublížil. Do domu se ale nedostal!

„Artur se strašně Rychtáře bál, proto si s sebou vzal člověka, který ho tam doprovodil. Dozvěděl se totiž, že si ten člověk najal ochranku a měl z ní i z něj velký strach. Chtěl si vzít jen své věci a zase odtamtud zmizet, vůbec netoužil s Rychtářem něco řešit. Ale nikdo mu neotevřel, přestože tam nějaké auto parkovalo,“ dozvěděl se Super.cz od velmi důvěryhodného zdroje. Podle něj všemu přihlížela Rychtářem najatá ochranka.

Ochranku si najímají většinou lidé, kteří tuší, že provedli něco nekalého nebo celkově nemají čisté svědomí. Patří mezi ně i Rychtář? V případě Artura je logické, že navštívit dům, v němž zažil během svého krátkého života hodně nehezkého, nebude chtít sám. Navíc poté, co se vdovec po smrti jeho maminky pořádně vybarvil.

Celá návštěva Artura v Uhříněvsi měla ale ještě jednu drsnou dohru. Pořádně skandální. Brzy přineseme další informace, které rozhodně jednomu říčanskému bezpečákovi na důvěryhodnosti nepřidají…

Reklama

Další články

Načítám