Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světem léta kolovaly zvěsti, že inteligenční kvocient Sharon Stone (66) dosahuje 148 bodů a že je členkou organizace Mensa sdružující výjimečně inteligentní jedince. Až v roce 2002 herečka přiznala, že se jednalo o výmysl, který o sobě začala šířit sama. Zázračně geniální tak Sharon sice není, ale zato zázraky umí udělal sama se sebou. Zatímco na ulici byste kolem ní možná prošli bez povšimnutí, večer by vám její krása vyrazila dech.

Stone se účastnila párty na jachtě Roberta Cavalliho. Po poněkud unaveném sex symbolu v oblíbené kšiltovce ani památky. Podívejte se, jak úchvatně Sharon vypadala například v rudých šatech a kožešinové peleríně.

Nutno zmínit, že snímky pocházejí z pokročilé noční hodiny, kdy hvězda Základního instinktu už odcházela a sestupovala po můstku na pevninu. Možná i trochu popila, jelikož její chůze byla nejistá a v jednu chvíli se dokonce začala nebezpečně zaklánět přes zábradlí. Malé zaváhání ji ale skvěle pobavilo a ona ještě stačila laškovně pohrozit fotografům a udělat na ně ‚Ty ty ty!‘...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám