Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Leona Machálková (56) se snad už po dvou letech konečně vyrovnala s rozchodem s otcem jejího syna Artura, architektem Bořkem Šípkem. "Nejhorší byl první půl roku. Pak jsem myslela, že už je vše v pořádku, ale ve vlnách se to stejně vracelo," přiznala Super.cz.

Nyní podle ní i podle Šípka vycházejí výborně. "Je to nejlepší období od rozchodu," řekl i Bořek Šípek. Dokonce společně plánují i letní dovolenou se synem. "Nemám nikoho, kdo by tomu stál v cestě, " míní Machálková. Ta sice vypadá skvěle, ale od rozchodu se Šípkem žádného vhodného partnera dosud nenašla.

Leona se synem pravidelně navštěvuje i výstavy a vernisáže děl svého bývalého partnera. Naposledy v baru Fragola na pražském Starém městě. "Navzájem s Bořkem sledujeme, co děláme. A radíme se spolu. Je to stále jeden z mých nejbližších lidí," svěřila Machálková.

A dokáže si představit, že by se k sobě mohli ještě někdy vrátit? "Zakázala jsem si o tom přemýšlet. Ale nikdy neříkej nikdy. Nicméně si myslím, že tahle kapitola už je uzavřená," soudí zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám