Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hanka Mašlíková (41) na sobě maká, a je to znát. Denně tráví se svým trenérem Andrém několik hodin v posilovně. A zatímco normální smrtelníci chodí do fitness s odporem, Hanku to šíleně baví. "Jinak bych to nedělala. Strašně mě to naplňuje. Je to obrovská dřina, odcházím úplně vyřízená, ale právě ten pocit mě na tom baví," řekla Super.cz Mašlíková.

A výsledky jsou pořádně vidět. Hanka vyrazila na křest nové desky Dalibora Jandy v krátkých šortkách, ve kterých vynikly její vymakané nohy. "Už na mimopracovní akce skoro nechodím, ale strašně mě potěšilo osobní pozvání od Dalibora, kterého si nesmírně vážím. Tak jsem nemohla nepřijít," řekla Super.cz Mašlíková, která tvrdí, že má už dvanáct let stejnou váhu.

"Vždycky tak jednou za půl roku se zvážím, a fakt se nic nemění. Ale samozřejmě svalové hmoty mám o hodně víc. Poměr svalů a tuku v těle nevím, vůbec to neřeším a neměřím," dodala modelka. Podívejte se na video, co tahle blonďatá sexbomba dokáže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám