Hlavní obsah
Článek

Přestože by jí tělo mohla závidět kde jaká dvacítka, na ženu po čtyřicítce se už určité modely prostě nehodí. Britská televizní hvězda a veřejně známá osobnost Tamara Beckwith (41) však projevila nejen nesoudnost, ale i celkový módní nevkus. Na vernisáž do galerie Little Black Gallery, jejíž je spoluzakladatelkou, si vzala černé síťované šaty, které odhalovaly celé její tělo včetně beztvaré podprsenky a krajkových šortkových kalhotek.

Tamařiny šaty tak nenechaly vůbec žádný prostor k představivosti a nestalo by se téměř nic, kdyby si Beckwith nechala šaty doma a vyrazila jen v černém spodním prádle podobně jako to nedávno udělala i zpěvačka Aubrey O'Day. Ta pro změnu na party zvolila pouze bílé plavky.

Tamaře se však rozhodně nedá upřít perfektní postava, zvlášť s představou, že je maminkou dvou dětí, ale štíhlé tělo lze zdůraznit i mnohem decentnějším a rafinovanějším způsobem. Síťované šaty přitom vzdáleně připomínaly ty, které si před deseti lety vzala na udílení cen MTV Video Music Awards Britney Spears. Tehdy však teprve devatenáctiletá Britney předvedla štíhlé pevné a opálené tělo a v černých průsvitných krajkových šatech s černým prádlem vypadala skvěle.

Reklama

Další články

Načítám