Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Bára Basiková opět dokázala, že má, co se stárnutí a vzhledu týče, opravdu velký nadhled. Vyrazila na otevření nové italské restaurace zřejmě rovnou od domácí plotny bez jediného doteku dekorativní kosmetiky a hned se postavila rovnou k peci na pizzu. Ostatně make-up by se jí tam stejně roztekl.

Hostům na openingu se postarala o velké překvapení a ukázala, že má kromě zpěvu další skrytý talent – přípravu pizzy. Na párty se totiž nechala přemluvit jedním z majitelů restaurace, aby si vyzkoušela, jak velká alchymie pizza může být. Svým výkonem brzy strhla i moderátorku TV Nova Emmu Smetanu, která neodolala a postavila se brzy k peci sama.

Bára se nechala vyhecovat, oblékla si zástěru a postavila se k peci. Brzy se ale ukázalo, že žádnou odbornou pomoc nepotřebuje. Kromě talentu v sobě totiž skrývá i talent kulinářský. „Tohle je moje první pizza v životě,“ řekla skromně zpěvačka poté, co se hosté na její výtvor doslova vrhli a během okamžiku ho spořádali. „Bára mě dokonale překvapila. Myslel jsem si, že naučit ji připravit pizzu bude oříšek, její výtvor byl ale dokonalý hned napoprvé. A to vzhledově i chuťově,“ pochválil Báru spolumajitel podniku, jímž je opravdu rodilý Ital.

Emma Smetana ji následovala, ale přibrala pomocníky – přítele Jordana Haje a moderátora Snídaně s Novou Tomáše Novotného. Společnými silami si trojice vyrobila pizzu dle vlastní fantazie a s chutí ji snědla dřív, než se k ní stihl přiblížit kdokoliv jiný. Emma coby milovnice Francie neodolala ani čerstvým ústřicím.

Gurmánský zážitek v nové italské restauraci si nenechala ujít ani královna českého r´n´b, zpěvačka Dannie, která se samozřejmě také ujala mikrofonu a přítomným hostům vystřihla dokonalé vystoupení. Míry modelky sice nemá, ale oč je sama silnější, o to výrazněji byl slyšet i její hlas.

Reklama

Další články

Načítám