Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to tak dlouho, co herečka Jitka Asterová (64) začala s novou metodou hubnutí. Prvotním impulzem byla sázka s módní návrhářkou Tatianou Kovaříkovou, jejíž šaty se jí zalíbily, ale chybělo pár centimetrů, aby se do nich mohla nasoukat.

Nyní se před zraky médií předvedla a má o dvě konfekční velikosti méně. "Mám po čtyřech procedurách, zpočátku to šlo pomalu, ale ono to bude ještě dva až tři měsíce dobíhat díky systému, který zrychlí metabolismus. Jsem ale hlavně ráda, že jsem opravdu hubla jen v oblasti břicha a boků. Nosila jsem tak dvaačtyřicítku, někdy čtyřicítku. Teď jsem na osmatřicítce. A na těchto šatech od Táni Kovaříkové je cedulka se šestatřicítkou," pochlubila se Super.cz.

Hubnout začala ještě jako single, nyní Jitka po dlouhých pěti letech prozradila, že prožívá velkou lásku, a září štěstím." Vše děláme kvůli sobě a podle toho, jak se člověk cítí, to z něj vyzařuje a vrací se mu to. Ať už jde o pracovní nabídky nebo vztahy. A mně se to shodou okolností nakupilo všechno. Už mám podepsanou smlouvu a budu hrát v muzikálu Mamma Mia, což je pro fyzickou kondici docela motivující, abych na jevišti dobře vypadala. A jsem zamilovaná," svěřila.

Podrobnosti o novém partnerovi ale zatím odmítá prozradit. "Když jsme se seznamovali, řešila jsem s ním, zda mu nebude vadit někam se mnou jít a čelit zájmu médií. Zatím k tomu, abychom si spolu vyrazili, nedošlo, a slíbili jsme si, že o něm a podrobnostech našeho vztahu bez něj mluvit nebudu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám