Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nemůžete se dočkat, až rtuť teploměru vystoupá k téměř 30°C? Co nevidět se tak stane, a proto byste měly být na příchod léta náležitě připravené. Pečlivě zkontrolujte obsah svého šatníku! Chybí-li vám v něm květinové motivy, námořnické vzory či stylová tunika, čtěte pozorně dál. Budou vám totiž představeny vítězové těchto módních trendů, které hledají své nové majitelky.

Stylová a sexy, to je oč tu běží

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Holdujete džínovým materiálům a jste smutné, že je v létě příliš velké horko na nošení džísek a riflí? Zkuste to jinak! Zvolte neskonale svůdné džínové šaty z denimu s kontrastním prošíváním. Jejich do detailu pečlivé zpracování vás zkrátka okouzlí a zaručujeme, že si je zamilujete od prvního okamžiku. Vezmete-li si je například na romantickou procházku při západu slunce, počítejte s tím, že vám vaše drahá polovička odevzdaně padne k nohám!

Sólo pro květiny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Květinové motivy by dozajista obsadily přední místa v soutěži o nejoblíbenější módní trend. A není se čemu divit! Málokterý vzor dovede ženy tolik rozjasnit, jako květy všech druhů a barev. Na plné čáře zabodujete, obléknete-li si meruňkový top s něžným potiskem, který bude dokonale ladit s vaším opálením. Neholdujete-li oranžové, nevadí. Toto dokonalé tričko je pro vás totiž připraveno i v dalších barevných variacích.

Vzhůru do námořnického!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Léto si bude tuto sezónu opět žádat námořnický styl. Pokud se ve vaší skříni žádný námořnický obleček zatím nenachází, nezoufejte. Stále máte dostatek času, abyste to napravily. Co říkáte například těmto půvabným šatům s modrobílými námořnickými pruhy? Jejich lichotivý střih doplňuje praktická šňůrka v pase, která podtrhne vaše ladné křivky. Vzhledem k jemnému žerzejovému materiálu se v nich navíc při vysokých letních teplotách budete cítit velice příjemně.

Dejte na odiv svou figuru v trendy šortkách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste-li fanynkou „mini“ délky, ale nepotrpíte si na krátké sukénky, budou pro vás tím pravým ořechovým džínové šortky. Jejich hlavním benefitem je široká využitelnost, neboť je lze zakomponovat jak do sportovního, tak do elegantnějšího stylu. To samé platí pro tyto strečové kraťasy, jejichž korálová barva je mimo jiné letos neskonale „in“. Nechte se hýčkat slunečními paprsky, které vám na nožkách vyčarují svůdný bronz.

Královnou pláže s barevnou tunikou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chystáte se na vysněnou dovolenou a máte noční můry z čísla, které vám ukazuje ručička na váze? Pokud jste nestihly zhubnout tak, jak jste si představovaly, stane se vaším dobrým společníkem (nejen) u moře tunika z lehce transparentního šifonu. Její volný střih je velice shovívavý ke všem typům postav. Přes den ji lze obléci na plavky, večer zkombinovat například s černými legínami a vydat se do víru města. Zaručujeme, že v obou situacích budete mít kolem sebe nespočet obdivovatelů!

Další články

Načítám