Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Vránová- Kloboučková (29), majitelka jednoho z nejpovedenějších dekoltů v českém šoubyznysu, nafotila žhavé snímky. Nádherná Andrea se pyšní přírodním poprsím číslo 5, je matkou dvou dětí a modelingu už se prakticky nevěnuje. A to je velká škoda!

Vránová už fotí zcela výjimečně, věnuje se svému velkému koníčku -  pilates. Ten v Teplicích a okolních městech několik let předcvičuje. "Teď už se pomalu přemísťuju i do Prahy. Brzy budu předvičovat i tam," prozrazuje.

Vicemiss ČR 2001 má s hokejistou Janem Kloboučkem dvě děti - šestiletou Aničku a ročního Jáchyma. A postavu má nyní lepší než kdykoli předtím. Takhle vyrýsované bříško a vypracovaná stehna za svoji modelingovou kariéru nikdy neměla. "Předcvičuju minimálně osm hodin týdně, tak ještě aby to nebylo vidět," usmívá se modelka.

V prvním těhotenství nabrala 32 kilogramů, při druhém 14. Všechna kila jsou dole a Andrea se pyšní ukázkovými křivkami.

Nádherné snímky nafotila se svým dvorním fotografem Janem Tůmou. "Když už jednou za uherák něco fotím, tak vždycky s Honzou. Je prostě nejlepší a navíc jsme výborní přátelé," vysvětluje Andrea.

Oba jsou z Teplic a navíc se velmi sblížily jejich děti. "Anička s mým synem Honzou spolu chodí na tenis a milují se," dodal se smíchem Tůma.

Reklama

Další články

Načítám