Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Sehnat ideální podprsenku je někdy pěkná fuška. Zvláště ženy s bujnými vnadami vědí, jak je těžké najít padnoucí prádlo. Pokud také stále pátráte po „té pravé“, můžete se inspirovat oblíbenkyněmi českých žen.

Nejoblíbenější podprsenky se slevou 20 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Astratex.cz pořídíte do konce týdne TOP 10 nejoblíbenějších podprsenek se slevou 20 %. Na své si přijdou všechny ženy. Mezi nejprodávanějšími podprsenkami najdete Push-Upky, luxusní krajkové kousky i modely pro opravdu velká prsa. Vsaďte na prádlo, které si zamilovaly ženy před vámi a nechte se inspirovat – podívejte se na čtyři kousky, které jsme pro vás vybrali!

Každodenní pohodlí a sexappeal

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte podprsenku, kterou můžete obléknout pro každou příležitost? Hledáte prádlo, které se hodí do práce i na rande a vždy nabídne perfektní komfort? Pak je pro vás podprsenka Elena jako dělaná. Padnoucí střih, podšívka z bavlněného úpletu a pevná ramínka oceníte při náročném dni v práci. A při zvláštních příležitostech vám dodá šmrnc decentní zdobení košíčků. Tento kousek pořídíte hned ve třech praktických barvách. A do konce týdne navíc se slevou 20 %!

Luxusní krajka pro bujné vnady

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Potřebují vaše vnady pořádnou oporu? Milujete luxus a chcete se cítit sexy za všech okolností? Sáhněte po podprsence Delfina. Pevný materiál, široká ramínka a speciálně navržený střih – přesně to, co si bujné vnady žádají. Květinová krajka okouzlí i ty nejnáročnější ženy. Tento luxus si můžete dopřát hned ve třech barvách a nyní se slevou 20 %!

Netradiční Push-Up kousek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Potřebuje váš dekolt vzpruhu? Toužíte se pyšnit plným a krásně tvarovaným dekoltem? Sexy Push-Upka je pro vás jasná volba. Vyztužené košíčky, měkké vycpávky a všité kostice vykouzlí plnější dekolt, po kterém toužíte. Jemná krajka s květinovou výšivkou a něžná mašlička mezi ňadry dodávají tomuto kousku šmrnc, co myslíte? Dopřejte si neodolatelný dekolt – nyní se slevou 20 %!

Něžná, svůdná, sexy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pyšníte se bujnými vnadami? Ráda se cítíte sexy a milujete krajku? Pak si zamilujete podprsenku Brillant! Tato důkladně propracovaná luxusní podprsenka je speciálně navržena pro opravdu velká poprsí. Padnoucí střih dá vašim vnadám ten správný tvar a široká ramínka zvládnou i větší zátěž. Vyšívaná krajka vám učaruje na první pohled. K dostání je ve čtyřech barvách a do konce týdne se slevou 20 %! Odoláte?

Další články

Načítám