Hlavní obsah
Článek

Sharon Stone (56) je ve filmovém světě velkou výjimkou nejen svými odvážnými politickými názory, ale především specifickým módním stylem, který často způsobí více škody než užitku.

Díky erotické scéně v thrilleru Základní instinkt se Sharon Stone zapsala do dějin filmu a stala se sexsymbolem 90. let. V současné době sice stále patří k nejatraktivnějším padesátnicím, ale občas to se snahou o přirozenost tak přepískne, že působí jako unavená babička.

Právě takto se Sharon prezentovala na filmovém festivalu v Cannes. Zatímco její kolegyně si lámou hlavu nad večerní róbou i účesem, Stone se předvedla ve své civilní podobě. Ve Francii očividně neměla potřebu exhibovat, a tak na francouzskou Riviéru dorazila v černém tílku, pod něž si tradičně nevzala podprsenku, a zcela zanevřela na make-up, což zdůraznilo její vrásky.

Jen o měsíc dříve se přitom známá herečka ukázala v podstatně lepším světle. Před společenskou akcí v brazilském Sao Paulu se svěřila do péče stylisty a výsledek byl o poznání lepší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám