Hlavní obsah
Článek

Většina z nás si buduje co nejlepší rodinné vztahy, však kdo jiný by člověka v těžkých chvílích měl podpořit než jeho vlastní krev? Iveta Bartošová (†48) však už od narození trpěla mindrákem ze svého dvojčete, sestry Ivany. Vyčítala jí, že od maminky dostávala víc lásky a vzala si sílu do života a energii za obě. A protože navíc krásně zpívala, podle některých i lépe, Iveta s ní asi ze žárlivosti opravdu neudržovala nejidyličtější vztahy!

„Ivana ji měla ráda, ale Iveta sestru nesnesla. Měla lepší hlas, dokonce bych řekl, že geniální, jen vizuálně byla o něco zajímavější Iveta. A zatímco ta měla v rodině pocit, že je až ta druhá, Ivana ho měla v profesním životě. Měla dojem, že Iveta jde přes mrtvoly, a tak tu nemá šanci. O něco málo se tu pokusila, ale s ohledem na sestru pak raději pokorně odjela do Švýcarska, kde se živila jako dýdžejka,“ řekl Super.cz o sestrách Tomáš Gottlieb. Ten zesnulé zpěvačce dělal vůbec prvního manažera a s její sestrou se pravidelně stýká.

Že Ivetě Bartošové sestra musela vadit, ukazuje i to, že ta musela používat umělecké jméno Viana, aby snad probůh neměly obě stejné iniciály.

„Iveta jí dávala očividně najevo, co si o ní myslí. Začalo to turné, které spolu jednou jely. Iveta dala Ivaně prostor jen na dvě písničky, ale po dvou nebo třech vystoupeních ji z toho stejně vyhodila. A za celou dobu, co pak byla Ivana ve Švýcarsku, se viděly jedinkrát. Když jezdila do Prahy na návštěvu, sestra se o tom nesměla dozvědět. Ten jejich vztah vážně nebyl dobrý. Ivaninou vinou to ale podle mě nebylo. Už ve své knížce o Ivetě jsem chtěl napsat, že sestře dokonce až vyhrožovala, ale ta si to nepřála zveřejnit, protože nechtěla mít se ségrou žádné problémy,“ uzavřel Gottlieb s tím, že před Ivanou Bartošovou se dnes jméno Ivety ani nesmí vyslovit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám