Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Se mnou si dovolenou můžete dovolit!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dovolenou si má párkrát do roka dopřát každý. Tedy já jsem výjimka, ale jen proto, že pro vás neustále vyhledávám nejvýhodnější nabídky dovolených, které si skutečně můžete dovolit. Ať už stojíte o dobrodružství, wellness nebo se třeba jen pořádně z obou stran opéct na sluníčku, se mnou vás to rozhodně nebude stát tolik. Jsem Sl.Eva a najdete mě na adrese Slevín.cz

10/12 dní na Chalkidiki včetně dopravy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo se má ale ve všech nabídkách slevových serverů vyznat a všechny postupně prohledávat? Agregátor slevových portálů Slevín.cz vám pomůže rychle vybrat dovolenou přesně na míru. Veškeré nabídky najdete totiž na jednom místě – v přehledné sekci Pobyty a cestování s průměrnou slevou 53 %!

Makarská riviéra na 8 nebo 10 dní s polopenzí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je to stejně jednoduché jako nákup v e-shopu Vyberete si typ dovolené, lokalitu a pak další podrobnosti, jako je třeba způsob dopravy, úroveň hotelu nebo forma stravování. Pak už se vypíšou dovolené, které odpovídají vašim požadavkům. A za nejvýhodnější cenu – se slevou třeba až 62 %!

Týdenní dovolená s all inclusive na poloostrově Bodrum v jihozápadním Turecku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kvalita služeb. Slevín si dává záležet na kvalitě prodávaných služeb. I když tedy koupíte dovolenou se slevou např. 58 %, dostanete 100% servis. Nákup dovolené je rychlý, jednoduchý a přímo z vašeho domu. Je jedno, jestli hledáte dovolenou na poslední chvíli, nebo plánujete odpočinek měsíce dopředu. Slevín vám vždycky najde tu nejlepší nabídku.

Další články

Načítám