Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Postava Briana O’Connera ze série Rychle a zběsile je nesmazatelně spjata s hercem Paulem Walkerem, který loni v listopadu zemřel při dopravní nehodě. K tragédii došlo v době, kdy se pracovalo na sedmém pokračování série a Paul měl za sebou zhruba polovinu natočených scén. Filmaři dlouho přemýšleli, zda v projektu bez hlavního hrdiny pokračovat, nakonec ale rozhodli, že jeho postavu ‚udrží naživu‘ pomocí hercových mladších bratrů Caleba (36) a Codyho (25).

Především starší z nich slavného sourozence rozhodně nezapře. Jejich podoba je úžasná. Caleb i Cody tak pomáhají s úspěšným dokončením finálních scén filmu a jsou dvěma ze tří Paulových dvojníků, kteří byli při natáčení použiti.

„Jejich přítomnost na place v nás vzbuzuje pocit, že Paul je stále s námi. Do premiéry zbývá rok a jsme přesvědčení o tom, že jde o nejzásadnější díl celé série. Podařilo se nám postavu Briana O´Connera udržet naživu a film bude poctou nejvýznamnější Paulově roli,“ napsali nedávno tvůrci filmu ve svém prohlášení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám