Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Markéta Poulíčková: žena z budoucnosti? Přesně tohle se vám vybaví, když se podíváte na fotky ze zákulisí focení učastnice grandfinále 1. ročníku Hlasu Česko Slovenska Markéty Poulíčkové. Rozhodla se natrvalo opustit image holky od vedle a předvedla se tak, jak ji ještě neznáme. Co stojí za touto změnou? "Nové album, nový začátek...," říká zpěvačka.

"Markétka je velmi příjemný a přirozený člověk, se kterým se velmi dobře pracuje. Samozřejmě také proto, že je to profesionálka a ví, jak se před objektivem hýbat. Velice si vážím této spolupráce a oceňuji, že šla do něčeho, co je zajímavé, neotřelé a výtvarné. Myslím, že image, kterou jsme společně vymyslely, dokonale podtrhuje Markétinu osobnost," tvrdí fotografka Natálie Benešová, která je autorkou snímků.

"Focení bylo báječné. Tým lidí inspirativní. I po šesti hodinách focení jsem se cítila svěží. Na focení jsem měla zapůjčené šperky designérky Markéty Dlouhé Márové. Natolik jsem jim propadla, že jsem se rozhodla nenosit už nic jiného," pěla ódy zpěvačka.

O Markétině nové desce už se nějaký ten pátek mluví, ale Poulíčková byla doposud tajemná. Co vlastně chystá? "Nové album bude v ČR určitě ojedinělé. Ale nemusela jsem nad tím dlouze přemýšlet, ta hudba zkrátka reprezentuje to, co mě opravdu baví. Singl bude venku už brzy a potom mě čeká natáčení prvního videoklipu," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám